Kurtalan Ziraat Odası > Haberler > Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir Gizligider ilimizi ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir Gizligider ilimizi ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Sayın Ebubekir Gizligider Siirt Tarım Müzesinin proje çerçevesinde tamamlanan Tarım Kütüphanesi, Tarım Eğitim Salonu, Siirt Tarım ve Kültür Evi, Proje Birimi, Tarım Kafe ve Bahçe Peyzajı bölümlerini inceledi. Proje çerçevesinde yapılacak Tarım Müzesi Sergi Alanı için ödenek tahsis edildiği müjdesini vererek böyle güzel bir tesisin Siirt'e kazandırılmış olmasından dolayı teşekkürlerini ve memnuniyetini iletti.

Bakan Yardımcısı program sonunda inşaatı devam eden Tarım İl Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunarak, temmuz sonunda bitirilmesi planlanan hizmet binasının Nisan ayı içerisinde bitirilmesi talimatını verdi.

Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'in ilimizi ziyaretinde yaptığı incelemelere Siirt Valisi Sayın Osman Hacı Bektaşoğlu, Siirt milletvekili Sayın Osman Ören, Ak Parti İl başkanı Sayın Ekrem Olgaç, Siirt ve Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT, DSİ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Abdullah Ekin, Tarım İl müdürü Ergün Demirhan, Kurtalan Tarım ilçe Müdürü Mahfuz Demir, DSİ bölge müdürleri Cihan Aksoy, Mahir Arslan ve teknik elemanlar eşlik etti.