Kurtalan Ziraat Odası > Haberler > Kurtalan Ziraat Odası başkanımız Hüseyin Günbat ve Tarım Danışmanlarımızla Kurtalan İncirlik köyünde bulunan Hüsnü Bingöl çiftçimizin fıstık hasadına katıldık.

Kurtalan Ziraat Odası başkanımız Hüseyin Günbat ve Tarım Danışmanlarımızla Kurtalan İncirlik köyünde bulunan Hüsnü Bingöl çiftçimizin fıstık hasadına katıldık. Tarımsal Yayım ve Danışmanlık hizmeti kapsamında yıl boyunca danışmanlık hizmeti alan üreticilerimizin ürünlerinde verim ve kalitede ciddi artış gözlemlenmiştir. TYD birimimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. Bu emek çiftçimize de olumlu yansımıştır, bu yılki verimden memnun kalmışlardır. Tüm çiftçilerimize nice bol ürünlü, bereketli yıllar dileriz.