Kurtalan Ziraat Odası

ZOBİS
Kurtalan Ziraat Odası > Haberler > BAŞKAN GÜNBAT GİYİM MAĞAZASI AÇILIŞINA KATILDI

BAŞKAN GÜNBAT GİYİM MAĞAZASI AÇILIŞINA KATILDI

Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT  İlçe de Yeni Açılan Black Zapata Giyim Mağazasının Açılışına Katıldı.

Açılış Öncesi Başkan GÜNBAT Her Geçen Gün Biraz Daha Gelişen İlçemizde Yeni İşletmeler ve Yeni Yatırımlar Bizleri Çok Mutlu Ediyor. Black Zapata Giyim Mağazası da Bundan Sonra Kendi Yerinde Daha Büyük ve Ferah Ortamda Daha Fazla Çeşit Bulundurarak, Kurtalan’lı Vatandaşlarımıza Yeni Seçenekler Sunacak. Mağazamızın Kurtalan’a ve Sahiplerine Hayırlı Olmasını Diliyorum Dedi.

Yapılan Duaların Ardından, Kurtalan’da Hizmet Verecek Olan Black Zapata Giyim Mağazası Açılış Kurdelesini Kesen Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT , Esnaf Sanatkar Odası Başkanı Ekrem KARATAŞ ve Mağaza Sahibi Hamdin BİNGÖL İle Birlikte Mağazayı Ziyaret Ederek Stantları Gezdi.