Kurtalan Ziraat Odası > Haberler > Siirt Ziraat Odası Başkanlığına Vekaleten Günbat Atandı

Siirt Ziraat Odası Başkanlığına Vekaleten Günbat Atandı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Gündüz Tanık’tan boşalan Siirt Ziraat Odası Başkanlığına 18.12.2019 tarihi itibariyle Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat ve Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin Sayın'ı vekaleten atadı.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Gündüz Tanık’tan boşalan Siirt Ziraat Odası Başkanlığına 18.12.2019 tarihi itibariyle Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat ve Eruh Ziraat Odası Başkanı Metin Sayın'ı vekaleten atadı. Medya Siirt’i ziyaret eden yeni başkanlar Hüseyin Günbat ve Metin Sayın, Siirt Ziraat Odasında göreve başladıklarını ve var olan eksiklikleri gidermeye çalışarak odayı bir düzene sokacaklarını ifade ettiler. Hüseyin Günbat ve Metin Sayın, 3 yıl sonra yapılacak olan seçimlere kadar başkanlık görevini yürüteceği belirtildi. Öte yandan oda seçimlerinin ise 4 yılda bir yapıldığı öğrenildi.