Kurtalan Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kurtalan Ziraat Odası > Haberler > Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT Ramazan Ayı mesajı

Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT Ramazan Ayı mesajı

Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin GÜNBAT Ramazan Ayı için mesaj yayınladı
“On Bir Ayın Sultanı' olarak da bilinen Ramazan'ın, Müslümanların özlemle beklediği bir ay olduğu ve Ramazan ayının insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkısı olduğunu belirten GÜNBAT,

"Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır.Af, mağfiret ve bereket ayı olan, ‘Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluş’ olarak müjdelenen Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Manevi duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı on bir ayın sultanı Ramazan ayına kavuştuğumuz şu günlerde, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği günlerdir.
 
Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni de bulunduran Ramazan Ayı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” Dedi.